Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?

Met microdermabrasie worden op een geheel pijnloze manier de bovenste fijne huidlagen verwijderd, waardoor er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. U heeft onmiddelijk een gladdere en frissere huid, met verminderde rimpeldiepten. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van celregeneratie heeft u na een microdermabrasie kuur een egale, zachte en stralend gezonde huid.

Microdermabrasie is ideaal voor; droge en futloze huid, vale/ doffe (rokers) huid, vette huid, (acne) littekens, fijne lijntjes/ ondiepe rimpels, vergrote porien en hyperpigmentatie. Bij actieve acne, psoriasis, rosacea en verbrande huid (zon) word deze behandeling niet uitgevoerd.

Wanneer worden de resultaten zichtbaar?

Al direct na de eerste behandeling ziet u al resultaat. De huid voelt zachter en gladder aan en ziet er frisser uit. In veel gevallen wordt er gekozen voor een kuur behandeling van 6 behandelingen om zo een optimaal resultaat huidverbetering te zien. Tussen elke behandeling word 7-10 dagen rustpauze gehouden zodat de huid zich kan herstellen. Na de kuur kunt u eens in de 6 to 8 weken de dermabrasie behandeling ondergaan ter onderhoud.

Leefregels; na de behandeling is het belangrijk dat je 24 uur geen gebruik maakt van sauna, gaat sporten of gebruik maakt van de zonnebank. De zonnebank mag helemaal niet gebruikt worden tijdens een kuur.

De complete microdermabrasie behandeling bestaat uit;

  • Reiniging van de huid
  • Skin- peeler
  • Diamand microdermabrasie behandeling op gezicht
  • hyaluronserum en vliesmasker
  • ultrasound behandeling
  • aanbrengen van energy booster en sunblock

De tarieven;

kennismaking complete behandeling € 75

onderhoud complete behandeling €85

kuur van 6 complete behandelingen € 425 (5 behandelingen betalen + 1 gratis )